Дэлхийд таргалалтгүйгээрэ, урт наслалтаараа япон улс нь 1т жагссаар байна.Тэгвэл таргалалтгүй эрүүл урт амьдрахын дөт зам болгож япончуудын хамгийн түгээмэл хэрэглэдэг 3н хүнсний ногооны талаар таньд хүргье.
Цагаан манжин
Түүхий цагаан манжинд ферментүүд ихээр агуулддаг. Жишээлбэл,
Цардуулыг задлах фермент, уураг задлах фермент, өөх тос задлах фермент зэрэг агуулдагсан байдаг ба нэг үгээр хэлбэл хоол боловсруулалтыг сайжируулдаг гэсэн үг юм.
Фермент нь 50 ℃халахад л бүх витаминлаг чанар нь алдагддаг тул
Түүхийгээр идэх нь маш чухал ба ялангуяа үзүүр хэсэг болон гаднах хальсыг хэрэглэх нь илүү үр дүнтэй.Түүхий цагаан манжинг гаднах хальстай нь хэрэглэх явцадаа сайтар угаах нь шаардлагатай ба та хүсвэл япончуудын хүнсний ногоо жимсээ угаадаг Цэвэрлэгч дунг бүтээгдэхүүнийг сонирхоод үзээрэй.https://www.facebook.com/Хүнсний-ногоо-цэвэрлэгч-дун-988984221139134/
Сонгино
Өдөрт нь 30g Сонгиныг хэрэглэснээр дотор өөх хаальж, цусан дахь сахарын хэмжээг бууруулж , элэгний үйл ажиллагааг сайжируулдаг байна.Сүүлийн үед жүржийн жүүсэнд миксердсэн сонгино мөс хийж уух нь хамгийн амархан аргын нэг болоод байна.
Улаан лооль
Улаан лоольнд тослогын бодисын солилцоог сайжруулдаг витамин В6 амин дэм ихээр агуулддаг. Мөн витамин С ихээр агуулдаг тул хөгшрөлтийн эсрэг үр дүн үзүүлдэгээрээ таны гоо сайханд тун хэрэгтэй хүнсний ногоо юм.Сүүлийн жилүүдэд шөнийн цагаар улаан лооль идэх нь биеийн бодисын солилцоог сайжируулдаг учраас турахад хялбар болгодог хэмээн дэлхийн нийтээр шуугих болсон.Мөн түрүүн хэлсэнчлэн сайхан арьсыг дэмждэг гэдэг утгаар бүсгүйчүүдийн дунд ихээр анхаарлыг татах болоод байна.Тэгвэл япон бүсгүйчүүдийн адилаар, өдөр бүр час улаан томатыг , 2 ш(томоос нь), жижиг томота бол 17 –аас илүүтэйгээр оройн цагаар идэхийг зөвлөж байна.